مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت اجاره معوقه

سلام و عرض ادب ، مستاجر آپارتمان مسکونی اینجانب از پرداخت اجاره بها حدود 3 ماه است که خودداری میکند و در قرارداد هم قید نشده که موجر حق تهاتر مبلغ اجاره با ودیعه را دارد اولاً چطور میتوان اجاره را دریافت نمود؟ ثانیا در صورت دادن دادخواست تخلیه و سپردن ودیعه به صندوق دادگستری میتوان مبلغ ودیعه را تا تسویه کامل اجور معوقه و تا لحظه تخلیه ملک بلوکه کرد یا مستاجر میتواند ودیعه را برداشت کند؟ ثالثاً در قرارداد مبلغی بعنوان خسارت و جریمه دیرکرد پرداخت اجاره قید گردیده آیا میتوان آن را وصول یا از مبلغ ودیعه برداشت کرد؟ با سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بعد از تودیع ودیعه تامین خواسته ارایه کنید و دادخواست مطالبه مبلغ بدهی و وجه التزام را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب وفق مفاد قرارداد تنظیم گردد
بنظر امکان تخلیه وجود دارد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

در خصوص سوال اول باید دادخواست مطالبه مطرح کنید
در خصوص سوال دوم بله در مرحله اجرای احکام گواهی طرح دعوی مطالبه اجور معوقه را به شعبه اجرا تقدیم کنید تا به میزان مورد ادعای شما از ودیعه توقیف گردد
در خصوص سوال سوم نیز بله آن خسارت را نیز به مبلغ خواسته خود بیفزایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه اجور معوق بدهید و بعد از واریز وجه ودیعه به صندوق دادگستری با تامین خواسته به اندازه طلب خود توقیف کنید.
برای تخلیه نیز جدا می توانید دادخواست تخلیه بدهید.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما بله امکان‌پذیر است دادخواستی مبنی بر مطالبه اجور معوق علیه مستاجر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست برای تخلیه بدهید و همزمان درخواست تامین خواسته داشته باشید تا بتوانید مبلغ را توقیف نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه اجور معوقه به همراه تامین خواسته دهید و سپس مبلغ ودیعه را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد امکان اقامه دادخواست تخلیه وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اجاره، باید دادخواست مطالبه اجور معوقه بدهید.
بعد از سپردن وثیقه به صندوق دادگستری، همزمان درخواست تامین خواسته بدهید و به اندازه طلب خود از ودیعه می توانید توقیف کنید.
برای مطالبه خسارت تاخیر حتما اظهارنامه بدهید و آن را نیز می توانید همراه با اجور معوقه یا طی دادخواست جداگانه مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در باب کسر از ودیعه در قبال امور معوقه بایستی گفت که اگر در قرارداد پیش بینی شده باشد امکان پذیر است اما اگر در قرارداد چنین شرطی پیش بینی نشده باشد حق ندارید چنین اقدامی کنید در این صورت میتوانید نسبت به توقیف مبلغ ودیعه در قالب تامین خواسته اقدام کنید تا بعد از صدور رای دادگاه مبنی پرداخت آن در معوقه از آن محل محکوم به تامین شود.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
برابر اجاره نامه اقدام به مطالبه اجاره بهای سه ماه ایر نمائید.
می توانید همزمان با دادخواست تخلیه، مطالبه اجاره بها نیز کنید.
اگر در متن قرارداد مبلغی به عنوان وجه التزام قید شود می توانید آن را جداگانه مطالبه کنید اما در حالت کلی تا زمانی که اذن وصول از ودیعه را نداشته باشید نمی توانید از ودیعه کسر کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید در حال حاضر میتوانید تخلیه درخواست کنید ولی زمان بر است وتا موعد قرارداد طول میکشد در موعد قرارداد وقتی مطالبه وجه دادید نامه ای بگیرید برای پرونده تخلیه که از پرداخت مبلغ ودیعه خودداری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید قرارداد تان منطبق بر چه سالی است
دوم بر این می توانید اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه اجور معوقه را تنظیم کنید اما پیشنهاد بنده به شما این است که قراردادشان برسی شود تا در صورت امکان بتوانید تخلیه بگیرید