مشاوره حقوقی رایگان - عزل و شکایت از دهیار

سلام خسته نباشید دهیار روستا ما 14 سال هست که ثابت مانده پدر این 14 سال برای روستا کاری انجام نداده طایفه بازی فامیل بازی انجام میده چرا شخص رییس جمهور 4سال دوباره با رای مردم رییس جمهور میشه اما 14 سال کسی به دهیار ما کاری ندارم آخه کاری هم برای روستا انجام نمیده لطفاً راهنمایی بفرمایید با سپاس از زحمات بی منت تان

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

شورای اسلامی در هر دوره پس از رسمیت یافتن نسبت به انتخاب دهیار اقدام می‌نماید و در هر دوره اختیار دارد که دهیار پیشین را ابقاء و یا دهیار جدید را انتخاب نمایند

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. دهیاری ها از نهادهای عمومی مردم نهاد غیر دولتی هستند که توسط اعضای شورای اسلامی روستا انتخاب می شوند. با توجه به اینکه فرمودید دهیار مذکور به مدت 14 سال در سمت خود ابقا شده است، مسلما دارای عملکرد مقبولی بوده که اعضای شورای اسلامی روستا که متغیرند وی را برای چند دوره انتخاب کرده اند. به هر حال عزل دهیار فقط از طریق اعضای شورای اسلامی محل امکان پذیر است و هیچ مقام دیگری اعم از بخشدار و فرماندار مجوز عزل دهیار را ندارند.