مشاوره حقوقی رایگان - ثبت دوباره دادخواست

برادر همسرم بعد از اختلافات خانوادگی علیه من شکایت کرده که ملک بنده را بازسازی نمودند و قبل دادخواست تقاضای تامین دلیل نمودند و با کارشناس به منزل بنده امده و از منزل عکس گرفتند و با همسرم یک قرارداد صوری تنظیم نمودند که مثلا همسرم نماینده بنده بوده و با ایشان قرارداد بازسازی تنظیم نمودند . در یکی از بندهای قرارداد نوشته بودند چنانچه اختلاف صورت گیرد باید به داور مرضی الطرفین مراجعه شود که قاضی بنا بر همین بند قرار عدم استماع دعوا را صادر نمودند . دوباره ایشان بعد از رسیدگی یک دادخواست دیگر تنظیم نمودند با همان موضوع و ادله که همراه با درخواست خود تقاضای اعسار در هزینه دادرسی را نموده بودند که قبل از رسیدگی تقاضای اعسار ایشان رد شد و قرار رد دعوا صادر شد و تجدید نظر هم تایید نمود و برای بار سوم ایشان دوباره همان دادخواست را با تقاضای اعسار در هزینه دادرسی مطرح نمودند میخواستم ببینم ایا من میتوانم به دادگاه مراجعه کنم و مطرح کنم که یک بار به این دعوا رسیدگی شده یا نمیتوانم کاری کنم ؟
تا چند بار ایشان میتوانند این درخواستشان را مطرح نمایند
با توجه به اینکه قرار عدم استماع و قرار رد دعوا حکم اعتبار امر مختومه را ندارد

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
قرار اعتبار امر مختومه را ندارد و دعوا مجدد قابل طرح هست چون حکم صادر نشده.