مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسایه

سلام. همسایه های ما پارکینگ و پشت بام را تبدیل به انبار لوازم خودشون کردند و همینطور هزینه هیچ نوع تعمیری رو هم نمیدهند. پشت بام نیاز به قیرگونی دارد اما حاضر به پرداخت هزینه نیستند. مدیریت ساختمان هم همینطور فقط یک واحد میتواند به صورت قانونی کاری از پیش ببری یا خیر؟ آیا طبقات اول میتوانند در حیاط انباری درست کنند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست خلع ید مشاعی و قلع و قمع بدهید و افراد نمیتوانند از مشاعات استفاده شخصی نمایند