مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق متعارف یا نامتعارف جهت بازنشستگی

باسلام من در شرکت خصوصی کار میکردم که حقوق و حق بیمه حداقل داشتم از سال8/97 در شرکت دیگری استخدام شدم که حقوق و حق بیمه چند برابر درنظر میگیرد حالا وقت بازنشستگی رسیده این حقوق بالا شامل همه کارکنان میباشد ایا این افزایش حقوق متعارف یا غیرمتعارف است حقوق بازنشستگی میانگین 2سال یا 5سال اخر محاسبه میشود باتشکر

پاسخ ها :

حقوق نامتعارف در بازنشستگی حقوق متعارف در بازنشستگی حقوق بازنشستگی بازنشستگی