مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت بعد از بازخرید شدن در نیروی زمینی ارتش

با سلام. اینجانب بعد از حدود 12 سال خدمت به علت غیبت در کمیسیون 104 ارتش بازخرید شدم. با توجه به اینکه فرزند نظامی بازنشسته هستم و هنوز پولی بابت بازخریدی دریافت نکرده ام و علاقه و توانی که برای بازگشت به خدمت دارم، لطفا بفرمایید که راه حل مشکل من چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به اداره نیروی انسانی بروید ودرخواست بازگشت به خدمت بدهید اگر شش ماه نگذشته باشد قابل بررسی است