مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به ناجا

سلام اینجانب در فروردین 1400 به آموزشکده نظامی اعزام شدم و بعد از مدتی به دلیل مشکلات خانوادگی (بیماری مادر)مجبور به انصراف از خدمت شدم با توجه به حل شدن مشکل قصد بازگشت به خدمت را دارم از گزینش استان و ستاد فرماندهی پیگیری کردم و مرا به این ور و آن ور پاس میدهند نهایتا ملاقاتی با سردار انتظامی استان خود داشتم و دستور برگشت صادر کرد که گزینش رد کرد و گفت باید دستور برگشت از بالا و گزینش تهران صادر شود آیا امکان تایید توسط گزینش تهران هست یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال حقوقی نیست می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست از مرجع مربوطه پیگیری کنید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام این موارد رو‌باید با متخصص مرتبط در میان گذاشت، شرایط بازگشتتان را از منابع موثق بپرسید و اقدام کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام حضورا به گزینش تهران مراجعه وپیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست .لذا از ارگان مربوطه سوال کنید