مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع عقد بیع، الزام به تنظیم سند و فک پلاک موتورسیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید
موتورسیکلتی را چند سال پیش فروخته، مبایعه نامه دستی (با امضاء و اثر انگشت یک شاهد) نوشته و وجه معامله از طریق چک از خریدار دریافت شده است. ولی متاسفانه خریدار نسبت به تنظیم سند رسمی و فک پلاک اقدام ننموده و آنطور که از شواهد معلوم است موتورسیکلت بصورت دست به دست در حال خرید و فروش است. لذا قصد دارم از طریق قانونی اقدام نمایم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با توجه به اینکه شورای حل اختلاف دعاوی فک پلاک را قبول نمی کند بایست در شورا درخواست اثبات وقوع عقد و الزام به تنظیم سند بدهم و یا در دادگاه درخواست فک پلاک بدهم و یا راه بهتری وجود دارد ؟
از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با توجه به منقول بودن موتور و اینکه ارزش آن زیر 20 میلیون است در صلاحیت شورا می باشد
شاد باشید