مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه توسط وراث و موافقت و امضای قیم بدون اجازه و تنفیذ دادستان که چند تن از وراث صغیر بودند

سلام در سن کودکی پدرمان فوت نمود برادر بزرگ که 18سالش تمام شده بود به عنوان قیم برادر و دو خواهر صغیر خود انتخاب شد. ترکه پدر بزرگ که قبل از پدر فوت نموده بود هنوز تقسیم نشده بود. قیم به دلیل نداشتن اگاهی و سن کم با بقیه ی وراث وارد تقسیم ترکه شد بدون اجازه و تنفیذ دادستان و مقداری زمین به برادر بزرگ که قیم بود تحویل دادند و صلح نامه ی عادی هم با امضای و توافق قیم تنظیم نموده اند. اکنون بعد از 21سال متوجه شدیم اموال به درستی تقسیم نشده. ایا قیم که برادر بزرگمان هست خودش با وجود سن کبر ما میتواند تقاضای ابطال ان تقسیم نامه را بنماید. ایا حق و حقوق قانونی خودش ساقط شده است ؟ و اینکه ایا ما چند کودک صغیر که تحت قیمومت برادر بزرگ خود بودیم به جای ابطال تقسیم نامه تقاضای تقسیم ترکه نماییم. چون بدون تنفیذ دادستان عملا تقسیم نامه ی آنها غیر نافذ و قابل ابطال هست ؟ سوال دیگر هم که مادر هم به عنوان یک هشتم سهم الارث خود میتواند تقاضای ابطال تقسیم نامه نماید ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر برادر شما نسبت به شما و خواهر و برادرهای کوچکترش مصلحت آن را در نظر نگرفته باشد تقسیم نامه ای که آن زمان انجام شده می‌تواند باطل شود اما اگر بر اساس مصلحت طفل تقسیم نامه صورت گرفته باشد و منافع برای شما ما داشته باشد نافذ است در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است شما 3 نفر که در زمان تنظیم تقسیم نامه ، صغیر بودید ، ابتدا دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید و ..

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه صلاح و غبطه صغیر رعایت نشده باشد میتوانید دادخواست ابطال صلح نامه به دادگاه تقدیم کنید .
موفق باشید