مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه ارث

سلام.. خانواده مرحوم همسرم تقسیم نامه نوشتن سهم دخترم مشخص شده ولی سهمی برای من مشخص نکردن وبنده هم بی اطلاع ازسهم خودم برگه را امضاکردم ایامیتونم اعتراض بدم وباطل کنم تقسیم نامه را.
درتاریخ 96/4/8نوشتن تقسیم نامه را
ممنون راهنمایی کنین
همسرم در تاریخ 85 فوت شده و مهریه رو از چه اشخاصی باید بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکانش هست . البته اگر شما قیم دخترتان هستید ابتدا باید از این سمت استعفا دهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید ابطال را بخواهید مهریه هم از ماترک همسرتون به طرفیت ورثه مطالبه کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

مهریه و سهم الارث تان را میتوانید از وراث مطالبه کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله میتوانید ابطال تقسیم نامه را به جهت عدم تقسیم درست بخواهید. سهم الارث خود و مهریه را نیز میتوانید ب طرفیت ورثه مطالبه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با برگه انحصار وراثت ابطال تقسیم نامه را بخواهید و سهم الارث و مهریه را به طرفیت ورثه مطالبه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه وسهم الارث را به طرفیت ورثه مطالبه نمایید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید.