مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه مابین وراث

با سلام. سهم الارث پدر مرحومم طبق تقسیم نامه ای بین وراث یک قطعه زمین سند دار به متراژ 4 هکتا ر به بنده رسیده. حال مشخص شده 8000 متر از زمین کسر است. ایا میتوانم تقسیم نامه را باطل کنم و درخواست سهم الارث حقیقی خود را بکنم ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با تراضی و توافق با وضعیت موجود زمین را پذیرفته اید خیر قابل ابطال نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اگر توافق کردده اید قابل ابطال نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تقسیم نامه رویت شود تحت شرایطی بله قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید تقسیم نامه رویت شود تحت شرایطی بله قابل ابطال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد
در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر تقسیم ، به غلط انجام شده باشد و سهم بعضی از وراث کمتر تعیین شده باشد ، هر کدام از وراث میتواند دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت همه وراث اقامه نماید جهت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد امکان ابطال تقسیم نامه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید دادخواست مناسب در این خصوص ثبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مدنی
ماده 600 - هرگاه در حصه یک یا چند نفر از شرکا عیبی ظاهر شود که در حین تقسیم عالم به آن نبوده، شریک یا شرکا مزبور حق دارندتقسیم را بهم بزنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید تقسیم نامه رویت شود تحت شرایطی بله قابل ابطال است