مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ابطال وصیت نامه

سلام وصیت نامه ی عادی از طرف وراث ارائه شده که قسمتی از اموال به دو تن از وراث انتقالی یابد. این وصیت نامه در حوالی سال 67 الی 68 تقاضای جعل از طرف یکی ار وراث شد اما با وجود شاهد دادگاه رای به تنفیذ وصیت نامه داد. حال که خودمان به سن کبر رسیده ایم میخواهیم تقاضای ابطال تقسیم نامه را بدهیم. پدر بزرگ سواد نداشت و وصیت نامه را شخص ثالثی با خط خود نوشت و بعد از فوت در دادگاه به عنوان شاهد حاضر شد. ظاهر امر گویا ی این قضیه میباشد که وصیت نامه زاید بر ثلث است. ایا با وجود تنفیذ دادگاه بر عدم جعل وصیت نامه؛ ایا میتوانیم تقاضای ابطال بنماییم؟ ایا میتوانیم به بیسواد بودن پدربزرگ استناد کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بی سواد بودن پدربزرگتان دلیلی بر ابطال وصیت نامه نیست اما اگر پدربزرگتان محجور بوده و در درمورد امور مالی اش عقل معاش نداشته است و عرفا نمی توانسته در مورد مسائل مالی تصمیم گیری کند شما می توانید به استناد این موضوع تقاضای ابطال تقسیم نامه را نمایید که بررسی می شود‌. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می توانید البته اگر ...
و وصیت زاید بر ثلث هم غیر نافذ است و مقدار زیاد قابل ابطال است و ..

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
وصیت نامه میت تنها تا یک سوم از اموال معتبر است و زائد بر آن بدون تنفیذ ورثه قابلیت اجرایی ندارد .
موفق باشید