مشاوره حقوقی رایگان - اجبار در طلاق توافقی

زوج بعد از دوسال عقد زوجه را در فشار قرار می دهد که در پیامک بیان کند که از مرد متنفر است و طلاق توافقی می خواهد
راه مقابله با این ترفند چیست در حالی که زوجه بارها بیان کرده که طلاق نمی خواهد گویا زوج می خواهد از قبول مسیولیت شانه خالی کند متاسفانه از دو طرف فامیل هستند و زوج مدام فامیل را جمع می کند و به ایشان اعلام می کند که خود زوجه گفته که مرا دوست ندارد و طلاق توافقی می خواهد ایا نظر فامیل برای شهادت این مطلب لازم است ؟
لطفا بفرمایید زوجه چه کار کند صبر کند و یا تقاضای مهریه کند یا اعلام عسر و حرج کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهادت فامیل لازم نیست اگر اعلام عسر و حرج کنید یکی از راهکارها برای طلاق شماست . اگر طلاقتان توافقی ایت شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید و از زوج وکالتنامه محضری بگیرید حتی اگر نخواهید طلاق بگیرید.همچنین اگر نمی خواهید طلاق بگیرید بهترین کار حربه مالی است یعنی مطالبه مهریه و دیگر حقوق مالیتان. ازجمله نفقه در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر برای انجام این پروسه و پیگیری حقوقی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید با توجه
به حق حبس زوجه ، از وظایف زناشویی امتناع نمایید و دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید البته اگر قبلا تمکین خاص نکرده باشید
یا ..

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تا زمانی که طرفین با توافق جهت طلاق به دادگاه مراجعه نکنند یا مرد یکطرفه با پرداخت حقوق همسرش ،وی را طلاق ندهد یا زوجه با اثبات عسر و حرج جهت طلاق به دادگاه مراجعه نکند هیچ صحبتی تاثیری ندارد .
موفق باشید