مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار جهت انتقال سند

با سلام. بنده 3 سال پیش یه واحد آپارتمان رو به یه نفر فروختم و پول رو کامل دریافت کردم. ولی خریدار برای سند زدن نمیاد. با توجه به قانون جدید برای ثبت ملک در سامانه املاک و دریافت مالیات برای خونه ها، خواستم ببینم راهی هست برای اینکه مجبور بشه بیاد سند رو به نامش کنم؟

پاسخ ها :

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

سلام میتونین اظهار نامه برایش بفرستین

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

از طریق اظهارنامه مراتب را به ایشان اطلاع دهید و اشاره به مالیات هم بکنید که به عهده ی ایشان می باشد و مشمول فرار مالیاتی میشود
از طرفی شما برای انتقال سند به نام هر شخصی جز مشخصات و مدارک هویتی نیاز به مدرکی ندارید میتوانید به نامش کنید از طریق دفتر اسناد رسمی