مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی

سلام
من توی یه شرکتی یک هفتس کار میکنم به عنوان کارآموز به مدت 2 ماه،
روز استخدام کارفرما به من قرارداد کارآموزی بدون حقوق و سفته 20 میلیونی داد امضا کنم و اثر انگشت بزنم، و من به دلیل تجربه ناکافی امضا کردم و در قرارداد بجز امضا و اثر انگشتم چیز دیگه ای نیست
بنظر شما این نگران کننده است و اینکه الان نمیدونم باید چیکار کنم، میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

بله چون در قرارداد ذکر نشده سفته ها بابت حسن انجام کار میباشد

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

با سلام مسله ای نیست برای سفته باید حتما ثابت کند که شما برای انها خسارت وارد کردین تا بتونه اجرا کنه

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

به نظر نمی رسد چیز نگران کننده ای باشد چکن عرف همین است هرچند باید در سفته بابت ضمانت بودن و در قرارداد شماره سفته و بابت صمانت بودن آن قید شود.انشاالله مشکلی نیست اگر اقدامی بکند به ضمانت بودن سفته استناد میکنید.می توانید اظهارنامه هم بدهید و تقاضای استرداد سفته ی ضمانتی و یک نسخه از قرارداد را بکنید