مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی و دوره کارآموزی

بنده در حضور یک شاهد که فامیل بنده بود مدارک شناسایی و فتوکپی گواهینامه دوره لیسانس خود را به صاحب یک شرکت پیمانکار دادم او به من گفت ما برای برنده شدن در مناقصات نیازمند یک گواهی ایمنی هستیم شما بدلیل داشتن مدرک لیسانس شیمی پس از دیدن دوره های چهل ساعتها و شانزده ساعته در یک مرکز که زیر نظر اداره کار استان گیلان است مسئول ایمنی ما خواهی شد من آن دوره هارا گذراندم و گواهینامه ها را گرفتم آن شرکت که هزینه دوره ها را داده بود نیز مدارک را گرفت حالا یکسال از آن زمان گذشته البته من در این مدت در جایی کار نکرده ام حالا میخواهم بدانم قانون در این مورد چه میگوید ... مثلاً اگر در طول دوره کارآموزی اتفاقی برایم رخ میداد آیا آن شرکت مسئول نبود چگونه میتوانم احقاق حق کنم باسپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به قرارداد شما دارد و در صورت نبودن قرارداد اثبات این امر مشکل است و شاید شهادت چندشاهد کمک کند

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شرکت مسئول و پاسخگو هست