مشاوره حقوقی رایگان - امکان تنظیم سند زمین مسکونی با وکالتنامه

زمینی با کاربری مسکونی را در شهرستان و در حریم شهر که تفکیکی و قطعه بندی شده با مبایعه نامه و وکالت محضری که مشخصات آن در مبایعه نامه درج گردیده خریداری کرده ام موکل نیز آنرا بصورت وکالت محضری با دوسهم سه دانگ از اعضای همیاری ادارات دولتی خریداری کرده حالا میخواهم برای آن سند بگیرم و خیالم راحت شود تا هروقت توان مالی داشتم بسازم لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

ابتدا دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده در دادگاه مطرح نمایید پس از اخذ حکم برمبنای آن از شهرداری پروانه ساختمانی بگیرید و پس از ساخت با تشکیل پرونده در هیات قانون تعیین تکلیف املاک فاقد سند در ثبت تقاضای سند بدهید