مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نامادری

آیا میتوان از نامادری به دلیل بددهنی و خورد کردن و خراب کردن شخصیت و کتک زدن درحالی که آثاری نماند مثل مو کشیدن و... شکایت کرد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر توهین لفظی باهتاکی انجام شده و شاهدو مدارک دارید می توانید شکایت کنید

پرسشگر :

خودمون بچه ها که شاهد بددهنی ها و فحاشی های زشت خانم بودیم .یا عروس و داماد خانواده.این ها میتوانند شاهد باشن؟مو کشیدن رو چطور ؟میشه اثبات کرد؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باید موضوع بررسی شود

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
در صورت وجود دلایلی دال بر اثبات موضوع بله و بسته به نوع اقدامات موضع اتهام متفاوت خواهد بود مثلا فحاشی، ضرب و جرح، ضرب و شتم و ...