مشاوره حقوقی رایگان - حق تکفل نوه پسری

سلام برادرم از خانومش جدا نشده ولی دادخواست طلاق داده و در شهرستان با پسرش پیش مادرم زندگی میکرد. ولی متاسفانه دستگیر شده و الان تو زندانه و خانومش تو تهران زندگی میکنه و پسر12ساله اش هیچ تمایلی به زندگی با مادرش به دلیل رفتارهای نامناسب و فحاشی و کتک کاری نداره. آیا مادربزگ پدری میتونه تا پایان حبس پسرش سرپرستی نوه را عهده دار باشه. پدربزرگ پدر هم فوت شده و عمو هم نداره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر تا مادر فرزند ، وجود دارد ، مادربزرگ و پدربزرگ کاره ای نیستند مگر قاضی تشخیص بدهد که مادر طفل ، صلاحیت نگهداری از فرزند را ندارد