مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شدید به کمیسیون پزشکی بیمارستان بقیه الله العظم ...

سلام : خدا قوت اینجانب از سال 90 دارای گواهینامه رانندگی پایه دوم هستم و مدت اعتبار گواهینامه به اتمام رسیده و مفقود شده گواهینامه اینجانب و تقاضای گواهینامه رانندگی موتور سیکلت را در حال حاضر دارم و دارای معافی بخش 32 ماده 21 هستم ، به کمیسیون پزشکی مراجعه کردم با کلی مدارک از لحاظ استشهاد محلی احکام مربیگری ورزشی سابقه درخشان مربیگری و قهرمانی بین المللی، اینجانب متاهل و دارای یک فرزند هستم، مربی رسمی فدراسیون ورزشهای رزمی با پروانه جواز مربیگری و کارت مربیگری و گواهینامه رانندگی ماشین رو داشتم و بنا به دلایلی و نیاز مالی و کسب در آمد شغلی نیاز به گواهینامه رانندگی برای استخدام در شرکت یا پیک موتوری رو دارم و نیاز شدید به گواهینامه رانندگی موتور و یا ماشین رو دارم ، چرا اینجانب باتوجه به اینکه یک ورزشکار مدال آور بین المللی و یک مربی ورزش با سابقه درخشان در مربیگری و تربیت شاگرد هستم و زندگی آروم و بی دغدغه ای رو دارم نباید مورد تایید مجدد برای صدور گواهینامه رانندگی باشم و جواب منفی از کمیسیون پزشکی تحویل بگیریم . اینجانب به شدت نیاز به گواهینامه رانندگی دارم و از اعضای تیم کمیسیون پزشکی بیمارستان بقیه الله العظم به شدت شکایت دارم ، من یک ورزشکار و مربی هستم با سوابق مربیگری عالی و دارای احکام مربیگری و قهرمانی و قبلاً در کمیسیون پزشکی قبلی موافقت برای داشتن گواهینامه رانندگی ماشین شدم حالا چرا برای تعویض گواهینامه اقدام کردم با مشگل حاد در این کمیسیون پزشکی مواجه شدم ورده صلاحیت تحویل گرفتم چرا آخه ! من یک ورزشکار و مربی هستم با مجوز رسمی از فدراسیون ورزشهای رزمی دارایه سه سال سابقه درخشان مربیگری و؟! اینجانب از سال 90 دارای گواهینامه رانندگی ماشین هستم گواهینامه رانندگی اینجانب مفقود شده حالا تقاضای المثنی دارم ،و در طول اینهمه سال هنوز افسر راهور گواهینامه اینجانب رو ندیده و هیچ امتیاز منفی و خلافی گواهینامه اینجانب نداشته ، لطفاً تقاضا عاجزانه دارم به شکایت اینجانب رسیدگی کنید ؟

پاسخ ها :

ام البنين  رضايي ولاشدي

ام البنين رضايي ولاشدي :

سلام...به نظرمیرسد باید منتظر بمانید تا نتیجه شکایت از کمیسیون پزشکی مشخص شود