مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام،من مدتی قبل مبلغ بیست میلیون تومان اشتباها به حساب شخصی واریز نمودم و بعد از دادن دادخواست و پیگیری فراوان با توجه به مسدود نمودن حساب ایشان رای غیابی به نفع من صادر شد و یک ضامن نیز به شورای حل اختلاف معرفی نمودم الان با پیگیری زیاد بانک پول را به حساب اجرای احکام واریز نموده ولیکن هنوز نتوانستم از اجرای احکام پولم را بگیرم، لطفا بفرمایید برای اجرای حکم چه مراحل دیگری را باید طی کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به محض واریز پول به اجرای احکام میتوانید با مراجعه به اجرا ودرخواست کتبی مبنی بر پرداخت وجه نسبت به وصول ان اقدام نمایید ومنع قانونی وجوددندارد