مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اشتباه

سلام من ب حساب کسی ک تبع افغان هست اشتباها پول واریز کردم شماره تلفن ک در بانک داشت فاقد اعتبار بود.و دسترسی ندارم. آیا با تامین خواسته میتوانم پول را مسدود کنم. و آیا پول تامین خواسته در انتها به من باز خواهد گشت؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید و درصورتی که حاکم شوید به شگا عودت داده می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مطالبه وجه کنید و تامین خواسته هم بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی تنظیم کنید و تامین خواسته هم بکنید در انتها در صورتیکه رای به نفع شما صادر شود تامین خواسته را به شما عودت می دهند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه و تامین خواسته بدهید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست ایفا ناروا و یا شکایت کیفری استفاده مال از طریق نامشروع دهید