مشاوره حقوقی رایگان - حضور وکیل به جای موکل برای دریافت پول از اجرای احکام

با سلام و خسته نباشید. پرونده دادگاه من به عنوان طلبکار به اجرای احکام رفته است و محکوم علیه بدهکار قرار است مبلغ خسارت را به حساب اجرای احکام بریزد.
آیا همسر من میتواند با داشتن وکالت نامه معتبر از من مبلغ را از اجرای احکام دادگستری دریافت کند یا این که حتما خودم باید این کار را بکنم؟
آیا میشود که همسر من با ارائه اطلاعات بانکی من به اجرای احکام بخواهد که مبلغ را از طریق بانک به حساب من واریز بکنند؟ لطفا راهنمای کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر فقط وکلای محترم دادگستری میتوانند در دادگاه حضور پیدا کنند.