مشاوره حقوقی رایگان - چه امتیازاتی و حقوقی برای برادر شهید در نظر گرفته شده

با سلام بنده برادر شهید هستم فردی ناتوان و از کار افتاده که چندین سال است اجاره نشین هستم و اکنون دیگر توانایی پرداخت اجاره رو ندارم میخاستم بدونم که بنیاد شهید برای برادر شهید امتیازات و حقوق و مزایای خاصی در نظر گرفته یا نه اینجا اصلن رسیدگی نمیکنن بنده هم تحت نظر دکتر اعصاب و روان و هم تحت نظر دکتر قلب و عروق هستم با تشکر از شما منتظر پاسخ به این فرد حقیر هستم.

پاسخ ها :

محمدامين  شاهين

جناب آقای محمدامين شاهين :

سلام بنیاد شهید وام خرید مسکن پرداخت میکنن