مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهاریه

باسلام
من در سال 98 یه خودرو فروخته ام که تعویض پلاک هم شد و قرار شد فروشنده برای سند زدن وقت گرفته و من به دفترخانه بروم و سند بزنم ولی ایشان نیامدن چندین بار به ایشان پیغام دادم ولی توجهی نکردن حال بعد از سه سال امده اند که سند بزن
هزینه های دفترخانه نسبت به سال 98 افزایش داشته و من به ایشان اعتراض کردم که سهل انگاری از طرف شما بوده است ولی ایشان برایم اظهاریه اورده که من از سند زدن امتناع کرده ام در واسه به اظهاریه چکار میتوانم کنم؟