مشاوره حقوقی رایگان - آیا اگر اعتراض کنم به جایی می‌رسد یا نه؟؟

احتراماً به استحضار می رساند اینجانب ی.م در تاریخ 01.01.1400 دانلود یک برنامه اندروید به نام پ... که دوست یابی و همسریابی بود را روی دستگاه گوشی نصب کردم به یک خانومی به نام م. در آن برنامه پیام دادم و ایشان هم در پاسخ به من شماره همراه خود را به همراه توضیحاتی فرستاد و گفت جای مطمئن من هم دارم در همان شب با ایشان تماس گرفتم و گفت فردا یا پس فردا میتونم بیایم فردای آن روز به آدرس مراجعه کردم چون پلاک را نگفته بود با او تماس گرفتم ولی پاسخ نداد روز بعد رفتم پاسخ داد و گفت بیا پلاک 8 و ادامه داد قبل از اینکه بیای بالا طبقه برو پول رو بریز شماره کارت نفرستاد و گفت هر وقت به خودپرداز رسیدی با من تماس بگیر رفتم پیش خود پرداز تماس گرفتم و گفت اگه برای 2 ساعت میخوای 200 هزار تومن ولی اگر یک شب بخواب میخوای بیشتر میشه پس از واریز دویست هزار تومان گفت حالا باید 500 هزار تومان هم هم برای تضمین کار بفرستید من هم 300 هزار تومان دیگر واریز کردم و در حالی که تماس همچنان وصل بود پس از دیدن پیامک واریز بر روی گوشی اش گفت من گفتم 500 هزار تومان تو سیصد ریختی و گفت که من باید 200 هزار تومانی دیگر به او واریز کنم پس از جر و بحث بسیار به او گفتم شماره کارت می دهم پول های من را برگردان و من نمیخواهم بعد شماره کارت را واریز کردم و گفت ساعت 12 نیمه شب برات میریزم ولی برای من واریز نکرد تا به امروز و کاشف به عمل آمد اقدامات نامبرده با سوء نیت قبلی و نقش بوده که مال اینجانب را ببرند لذا تقاضای شناسایی و تعقیب ایشان را دارم. (ضمناً پرینت حسابی که پول را به آن واریز کرده بودم را هم دادم)
این متنی بود که با آن شکایت کردم و پس از بررسی دادیاری ابلاغ الکترونیکی برای من آمد که قرار نهایی منع تعقیب است و اقدامات مشتکی عنه از نوع فریبنده نبوده تحصیل مال از طريق نا مشروع نیز صرفا در مورد ماده 2قانون تشديد
مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری قابل تفسیر می باشد فلذا مستندا به اصل 37 قانون اساسی و مواد 4 و 265 قانون آئین دادرسی
کیفری مصوب 1392 قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد...
حالا میخواستم بدونم اگه اعتراض کنم فایده ای داره یا ؟؟ ممنون از کمک های با ارزش شما موسسه تون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه فرد مذکور بصورت نامشروع وجوه را بدست اورده مورد از موارد تحصیل مال از طریق نامشروع بوده ومیتوانید نشبت به قرار مذکور معترض شوید