مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نفقه در دوران حق حبس

با سلام و احترام. در دوران عقد به اختلاف خوردیم و خانومم مهریه اش رو اجرا گذاشته است. ( به صورت طولانی مدت تقسیط شده است) و برای نفقه درخواست کارشناسی داده است. از آن جا که بنده در طول مدت عقد منزل مسکونی به همراه اثاثیه زندگی در حد عرف موجود (به تایید کارشناس) تهیه کردم و هم اکنون در این خانه به صورت مستقل و تنها زندگی می کنم. قبلا دادخواست الزام به تمکین دادم ولی به خاطر این که زوجه به حق حبس اشاره کرد رد شد و به منزلی که برای او حاضر کردم نیومد.
در چنین شرایطی از آن جایی که من مسکن رو تهیه کردم و جزئی از نفقه است، احتمال دارد کارشناس میزان نفقه رو تعدیل کند؟ ( حق مسکن رو از برآورد کل نفقه کم کند)

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
نفقه شامل مسکن خوراک پوشاک و اثاث البیت است متعارف با منزلت زن
بله کارشناس نسبت به مورد مسکن بی توجه نخواهد بود

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
حق حبس تحت شرایطی شکسته میشه ، باه شما با توجه به اینکه شرایط اقتصادی افراد با وضع موجود مدام در حال تغییر است ، حق درخواست تعدیل را دارید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام تهیه مسکن جز نفقه است و کارشناس باید این موضوع را مد نظر قرار دهد