مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

خانمم برای تعدیل نفقه فرزند اقدام کرده بود قاضی مبلغ 120 هزار اضاف کرد منم امضاکردم. حالا روری ک برای ابلاغ و دریافت رای رفتم میبینم 200هزار نوشتن . ایا من نباید امضا میکردم قانونییه این کاراصلا؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر کارشناس نفقه را تعیین کرده است حق داشتید به نظر کارشناس اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کارشناس میزان نفقه را تعیین کرده است می‌توانستید در موعد مقرر قانونی نسبت به نظریه معترض شوید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانستید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به رای اعتراض نمایید و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام این نظریه کارشناسی � از ابلاغ قابل اعتراض می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه کارشناس میزان نفقه را تعیین کرده میتوانستید در مدت زمان معین معترض شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانستید به نظریه کارشناس اعتراص کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چرا در زمان مقرر به نظر کارشناس اعتراض نکردید الان مجبورید بپردازید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام می‌توانستید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید ضمن اینکه پرونده شما نیاز به بررسی داردجهت راهنمایی کاملترمیتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید توسط یک وکیل پرونده مورد بررسی قرار گیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاید اشتباه تایپی شده باشد. به شعبه مراجعه کنید درخواست اصلاح رای کنید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

نه نیازی به امضا شما نیست