مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در کلانتری

سلام. از کلانتری محل زندگی اینجانب احضاریه ای برای من رسیده است. یکی از همسایه ها از من شکایت کرده و من موضوع شکایت را نمیدانم. اگر شاکی در زمان تهیه شده در احضاریه در کلانتری حضور نیابد، چه عواقب منفی جهت او و چه پیامدهایی برای اینجانب خواهد داشت؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام اگر شاکی پیگیر شکایت خود نشود کلانتری گزارش عدم پیگیری را به دادگاه اعلام و دادسرا قرار موقوفی تعقیب به جهت عدم پیگیری شاکی را صادر می کند