مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت

سلام وقت بخیر. بنده نگهبان هستم و سه سال پیش با یکی از دانشجوهای خودم، شراکتی کار دوربین میکردیم. تمامی حساب ها در همان تاریخ تسویه گردید. در روز آخر من جهت عرض خداحافظی به منزل پدر ایشان رفتم. حالا بعد از گذشت 3 سال و نیم پدر ایشان و خود فرد، ادعا میکنند یک کارتن وسایل بالغ بر 20 میلیون نزد من امانت گذاشته اند. و برای اینکار هم پدر، مادر و یک‌ کارگر را به عنوان شاهد معرفی کرده اند.
من چجور میتونم از خودم دفاع کنم؟ چه راهی و چه کاری باید انجام بدم.
خدا گواه هست حتی نمیدونم چرا این ادعا رو دارن و تا الان چند آبروی بنده رو در محل کارم برده اند.
لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

سلام و درود
دوست عزیز هر ادعایی و هر شکایتی پاسخ مختص به خود را دارد . شما در دادگاه حاضر شده و نسبت به این موضوع درخواست ارائه دلیل نمایید . همیشه وجود شاهد دلیل بر اخذ رای از دادگاه نیست . اگر آنگونه بود مطمئنا هرج و مرج شدیدی ایجاد می شد . خیانت در امانت یکی از موارد بسیار حادی می باشد که نیازمند رسیدگی است و ارکان خاصی را دارد که بایستی در دادگاه اثبات شود . مهمترین فاکتور آن ، اصل سپردن است . ایشان بایستی اثبات کند که این وسایل را به شما سپرده بود تا عندالمطالبه یا در اجل مشخصی آنها را به ایشان بازگردانید . در دادگاه عنوان بفرمایید که چه وسایلی بود و چرا بنده بایستی آن وسایل را در نزد خود نگه می داشتم ؟؟؟ سوالهای دقیق و منطقی بپرسید . چه لزومی داشت که آن وسایل نزد بنده باقی بماند در حالیکه تسویه حساب کرده بودیم . ذهن قاضی را به واقعیت نزدیک نمایید و هیچ ترس و دلهره ای در خود ایجاد نکرده و به هیچ عنوان در محضر قاضی به سوگند و ... اشاره ننمایید . اگر لزوم بر سوگند باشد دادگاه راسا اتیان سوگند خواهد داد . هیچ نگرانی نداشته باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و