مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع کارشناس

با عرض سلام و سپاس از پاسخگویی موسسه دادراه
بنده از کارشناسان هیأت سه نفره که یکی مرضی الطرفین بوده و یکی دیگر که به عنوان کارشناس رسمی دادگستری نماینده شهرداری بوده که همزمان کارمند شهرداری هم بوده است ( نقض ماده 33 قانون کانون کارشناسان ) گزارش بر خلاف واقع آنان اثبات شده ولی دادیار و دادستان کانون گفتند چون هیأت سه نفره و مرضی الطرفین بودند بابت تخلف بر خلاف واقع شکایت وارد نیست و فقط در خصوص نقض ماده 33 را پذیرفته اند .
آیا نقض ماده 33 که کارشناس رسمی که برای اداره مطبوع خود دخالت و نظر داده میتواند موجب بی اعتباری گزارش هیأت سه نفره باشد یا خیر؟
اگر ممکن هست بابت بر خلاف واقع که دادیار شکایت را رد میکند راه کار قانونی وجود دارد یا خیر؟
البته هنوز رأی صادر نشده است و پس از صدور رأی احتیاج به لایحه دارم که مزاحم خواهم شد. ممنون از وکلای محترم دادراه.

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

با سلام
نظر کارشناس متخلف اگر باعث حاضر حضرتعالی شود وهمچنین موجب صدور رای اکثریت به نفع شهرداری شود ،با درخواست ما این نظریه بی اعتبار و باید موضوع از اول کارشناسی گردد .