مشاوره حقوقی رایگان - ارکان گزارش خلاف واقع

در پرونده ای به عنوان کارشناس ارزیاب ملک بودم ملکی طبق سند رسمی ابرازی 200متر بوده و در بازدید متوجه شدم حدود 40متر قبلا تعریض شده ولی از سند کسر نشد در ارزیابی مقدار تعریض لحاظ کردم ولی در گزارش فراموش کردم بنویسم ملک قبلا تعریض شده و ارزیابی قیمت 1200اعلان کردم که به طرفین ابلاغ شد واعتراضی نشد در نهایت ملک پس از مزایده و نبود خریدار ملک توسط محکوم له به عنوان طلب تحویل شد حال پس از گذشت چند ماه مدعی شد ملک 1000مشتری دارد وشما 200میلیون بیشتر قیمت دادید و چون در گزارش 40متر تعریض را ننوشتید باید خسارت 200میلیون پرداخت کنید درغیر این صورت شکایت گزارش خلاف واقع میکنم به نظرتون آیا جرم خلاف واقع انجام دادم و مجازاتش که سهوی بود چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مرتکب تخلف شده اید و قطعا مسؤلیت مدنی دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به جبران خسارت از باب سهو انجام شده هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر گزارش خلاف واقع محسوب نمی شود.
هر یک از طرفین می توانستند درخواست نظریه تکمیلی نمایند یا اینکه نسبت به نظریه کارشناس اعتراض کند.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

به نظر خلاف واقع نباشد، شما اعتراض کنید به نظر کارشناس

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
مرتکب تقصیر شده و مسئولیت مدنی دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون کارشناسان رسمی دادگستری را مطالعه بفرمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بنظرمیرسد دچار خطای سهوی شده اید