مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف

سلام من ناظر ساختمانی هستم که در مرحله سقف اول اقدام به حذف پاسیو کرده و از نظرآرماتور بندی مشکلی نداره ولی خلافش حذف پاسیو و اجرای سقف بجای پاسیو هست
من گزارش خلاف رد کردم ولی به اشتباه قید کردم که محل پاسیو سقف اجرا شده و با بتن پوشیده شده
در حالی که گزارشمو باید قبل بتن ریزی میدادم الان میدونم که شهرداری میتونه از من شکایت کنه
راهکاری هست که دوباره گزارش بدم و اصلاح کنم یا چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی پیرو گزارش قبلی، گزارش کن و گزارش قبلی را اصلاح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این مورد را باید خودتان تشخیص دهید که امکان گزارش مجدد وجود دارد یا نه