مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

سلام. یکی از اقوام ما قولنامه ی زمینی رو که مال پدربزرگ مرحومم هست رو جعل کرده است که ما شکایت کردیم و برای کارشناسی رفت که کارشناس تشخیص داد امضا های مرحوم جعل شده اند و با سایر مدارک ارائه شده تطبیق ندارند ولی اثر انگشت مرحوم تا حدود زیادی شباهت دارد. حال میخواستم ببینم که اعتبار امضا بیشتر هست یا اثر انگشت؟ این نظر کارشناسی تا چه حدی به نفع ما هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا اثر انگشت از اعتبار برخوردار است هرچند اسناد با امضا هویت پیدا میکنند در هرصورت موصوع اختلافی است وبسته بنظر مرجع رسیدگی کننده دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی به باسوادی و بی سوادی و عوامل مختلف دیگری دارد که قاضی از اوضاع و احوال پرونده و مدارک تشخیص می دهد