مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام خسته نباشید
من یک هفته پیش با نامزدم رابطه داشتم از پشت و اولین رابطه ام بوده.
ایشون ادعا دارند که من قبلا هم رابطه داشته ام از پشت و الان میخواهند من را به پزشک قانونی ببرند.
آیا وقتی برم پزشک قانونی مشخص هست که اولین رابطه ام تازه بوده؟ و متوجه میشه که فقط با خودش رابطه داشتم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلاً رابطه مقعدی داشتید و دفعات آن بیشتر بوده در صورت ارجاع به پزشکی قانونی معلوم می شود ولی اگر نداشتید یا اگر داشتید مدت زیادی گذشته قابل تشخیص نیست در صورت طرح شکایت و ارجاع به پزشکی قانونی با مشاوره وکیل پیگیر موضوع باشید