مشاوره حقوقی رایگان - درمورد اقساط عقب افتاده مهریه

من دوسال از همسرم جدا شدم 20سکه پیش پرداختم و هر 3ماه یکبار یه سکه الان بدلیل بیماری که داشتم چند قسطتم عقب افتاده درخواست تعدیل کردم ولی قاضی گفته باید قسط هارو پرداخت کنم ولی من اصلا هیچ درآمدی ندارم و حدود یه ساله در زندانم الان من چیکار کنم؟ خودشم ازدواج مجدد کردم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

علت عدم قبول قاضی چه بوده شاید دلایل کافی ارایه نکردید و یا شهود تعرفه شده یا استشهادیه مشکل داشته است.