مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه 2

با سلام
در اصفهان زندگی می کنم. یک کارمند با حقوق ثابت. ماهی ربع سکه به همسر سابقم می پردازم. تقاضای تعدیل دادم که در دادگاه بدوی رد شد و به تجدید نظر ارسال کردم. اکنون حدود دو سه ماه است که هیچ خبری نیست. مراجعه کردم گفتند پرونده های زیادی جلوی شما هستند.
نگران هستم و استرس دارم که سرانجام چه خواهد شد؟ آیا ممکن است قضات محترم دادگاه تجدید نظر شعبه 19 تعدیل مرا رد کنند؟ خواهش می کنم از وکلای محترم که مرا راهنمایی کنند.
حقوق بنده حدود سه میلیون تومان
پرداخت نفقه دو فرزندم که حدود هشتصد هزار تومان می شود
پرداخت اجاره منزل که ماهی هفتصد هزار تومان است.
با این شرایط نمی توانم ماهی ربع سکه بدهم

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

سلام. نگران نباشید. ان شا الله رد نمیشه. اصولا برای صدور رای در دادگاه تجدیدنظر باید منتظر بمونید.

پرسشگر :

متاسفانه درخواست تعدیل مهریه بنده رد شد. بدین استدلال که از محل کار بنده استعلام گرفته بودند و با آن که محل کار بنده اعلام کرده بود که ایشان در کل سال 1396 مبلغ 24میلیون تومان دریافتی داشته است، قاضی محترم تشخیص داده اند که بنده در تهیه و دادن سالیانه سه عدد سکه مشکلی ندارم.
به نظر می رسد قاضی محترم حساب هزینه های بنده از جمله کرایه خانه ونیز نفقه فرزندان را نکرده بوده اند.
به نظر وکلای محترم اکنون من باید چه اقدامی انجام دهم و چه راهی دارم؟

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام پس از مدتی تقاضای تعدیل محکم به را بدهید به نرخ تورم و شرایط ضروری خود استناد کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اعسار امری است حادث ، و اعتبار امر مختومه ندارد با سخت تر شدن شرایط زندگی شما مجددا دادخواست تعدیل بدهید با توجه به نرخ تورم و گران شدن سکه طلا