مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

بنده در سال 1390 از همسرم جدا شدم و توافق داشتیم که هر دوماه یک سکه پرداخت شود ( البته قیمت سکه در آن زمان 580/000 تومان بود ) . پس از یکسال و با توجه به ازدواج مجدد بنده و تورم قیمت سکه و با عنایت به حضانت فرزند دخترمان با بنده ، تقاضای تعدیل اقساط داشتم که متاسفانه موافقت نشده و دو سال پیش مجدد درخواست دادم که به هر سه ماه یک سکه افزایش پیدا کرد .
اکنون با توجه به قیمت بالای سکه و هزینه های جاری زندگی، خواستم راهنمایی بفرمایید که جهت افزایش مدت زمان پرداخت چه اقداماتی را انجام بدهم .
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" تقاضای تعدیل (کاهش) مجدد اقساط مهریه را از دادگاه صالح بخواهید . البته ممکن است مورد قبول واقع نشود چونکه تعدیل اقساط مهریه به سه ماه یک سکه (یعنی چیزی بیش از 500 هزار تومان در ماه) تعدیل منصفانه ای است و کمترین از این مقدار به ضرر طلبکار تمام می شود .

پرسشگر :

حتی اگر مبلغ دریافتی بنده ، حداقل قانون کار باشه !!!

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، اخیراً یکی از همکاران دادنامه ای را نشان داد که دادگاه با 4 ماه یک سکه موافقت نموده بود، می توانید دادخواست دادخواست تعدیل اقساط اعسار را در این خصوص بدهید.

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام در این خصوص شما می‌توانید با توجه به تغییر شرایط مالیتان دادخواست تعدیل دهید

یک وکیل

پاسخ دوم : ملاک و معیار پاسخ ما در این فرض سؤال بر رویه های معمول دادگاها استوار بوده است و نه استثنائات بسیار نادر که جایی در پاسخ به این سؤال ندارد که یکی از همکاران محترم در این زمینه اظهار فضل نموده اند !