مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام. بنده تصادفی با یک موتور سیکلت داشتم که مقصر شناخته شدم و الان حکم دادگاه برای من صادر شده و جریمه نقدی 3300000 هزار تومان جریمه برایم صادر شده است دیه.
روی پرونده اعتراض گذاشتم اعتراض به جریمه نقدی و دادگاه تجدید نظر اعتراض را رد کرد.
آیا جریمه نقدی و دیه هر دو توسط بیمه پرداخته میشود؟ یا این که جریمه را باید خودم پرداخت کنم؟ اگر خودم پرداخت کنم به چه صورت است؟ شماره حساب برای من میفرستند؟ راهی هست بتونم قسطی پرداخت کنم؟ آیا صفر تا صد دیه توسط بیمه پرداخت میشود؟

پاسخ ها :

محمد  نورمحمديان چگني

محمد نورمحمديان چگني :

سلام‌
جریمه ذکر شده در حکم دادگاه را میبایست خودتان پرداخت کنید و همچنین تقاضای اعسار بدهید