مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد دیه

سلام من تصادف کردم بایک موتورسوارمقصرم می خواستم بدونم دادگاه منوجریمه می‌کنه به خاطر تصادف چقدرمبلغش هست؟واینکه اون پاش شکسته

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرد مقابل میتونه شکایت کنه و دیه و خسارت بگیره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تعیین تقصیر توسط افسر راهنمایی رانندگی است وچون طرف صدمه دیده بایستی دیه فرد را از طریق بیمه شما پرداخت شودمیزان ان هم بستگی به درصد جراحت داردکه پزشکی قانونی مشخص می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مبلغ دیه توسط پزشک قانونی میبایست تعیین شود و در صورتی که بیمه نامه معتبر داشته باشید از محل بیمه نامه پرداخت میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جریمه و دیه باید پرداخت گردد درصد دیه با نظر پزشکی قانونی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله می تواند مبلغ دیه را پزشکی قانونی تعیین می‌کند