مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام، وقت بخیر.
من و شوهرم در دادگاه به دروغ به قاضی گفتیم که هیچ رابطه ای با شوهرم نداشتم تا پزشکی قانونی بروم و چون فکر میکردم آسیبی به من نرسیده است و میتونم گواهی بگیرم. من رفتم پزشکی قانونی و دکتر گفت شما باکره نیستید. حالا به خاطر این دروغ چی به قاضی بگویم؟ اونجا امضا کردیم که تجدید نظر هم اجرا نشود و ضمنا من تمام حق و حقوقم رو بذل کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام به دلیل طولانی بودن پاسخ سوال شما باشماره تلفن 09124421152 تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مانعی برای طلاق توافقی نیست فقط در میزان مهریه تفاوت ایجاد میشود و راهکار قانونی برای ان وجود دارد که له مشکل برنخورید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026