مشاوره حقوقی رایگان - تنزل و تغییر پست و کاهش 52 درصدی حقوق و مزایا

با سلام و احترام
بنده از سال 93 با سمت "معاون پروژه" در یک شرکت دولتی تحت "قرارداد معین کار" (همه قراردادها تا کنون بصورت یکساله تمدید شده است) مشغول به خدمت بوده ام.
از ابتدای سال مدیران ارشد اعلام نموده اند که بازرسی کل کشور ایجاد ردیف شغلی معاون پروژه را غیرقانونی اعلام نموده و سازمان مجبور است این ردیف ها را حذف کند.لذا برای حل این موضوع به تعدادی از مشمولین و از جمله بنده ، ردیف شغلی کارشناس پیشنهاد نموده اند.
توضیح این که سازمان در شرایط بلاتکلیفی قبل از این تصمیم با همان ردیف شغلی قبلی و حقوق مربوطه 6 ماه حقوق و بیمه برای این افراد پرداخت کرده و در ماه هفتم قرارداد کار معین را برای امضا فرستاده که من امضا نکردم.
چون هم ردیف سازمانی از معاون تا کارشناس تنزل کرده و هم حقوق و مزایای کارشناسی هم مطابق با قانون نیست یعنی حقوق ردیف کارشناسی هم با کارشناسان مشابه و قرارداد مشابه بسیار بالاتر از این مبلغ است.
حقوق قبلی من 4000000 بوده قرارداد جدید 2450000 و قرارداد کارشناسان مشابه 3800000 است.
سوال بنده این است
1- آیا این اقدام قانونی است ؟
2- بفرض صحت این مبلغ حکم قانونی قابل اعتراض و شکایت است ؟
3- کدام مرجع رسیدگی می کند ؟ دیوان عدالت یا هیات حل اختلاف کارگری؟؟(شرکت من یک بار صلاحیت هیات حل اختلاف را زیر سوال برده و به دیوان ارجاع داده!)
ممنونم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- تایک درجه تنزیل بلا اشکال است2-بلی3-دیوانویاالله