مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم، من از یکی طلب دارم که حکم هم گرفتم و سه سال هست که نمیتونم طلبمو بگیرم یعنی نامبرده فراری هست و نمیدونم کجاست و هیچ چیزی هم ندارد که بتونم توقیف کنم تا به حقم برسم ولی اینو میدونم که نامبرده بازنشسته هست و حقوق بازنشستگی میگیرد ولی من شماره ملی طرف و ندارم نمیتونم جلوی حقوقشو بگیرم خواهشم از شماها اینه که راهنماییم کنید که چطور میتونم شماره ملی طرف و پیدا کنم تا بتوانم جلوی حقوقشو بگیرم یعنی در واقع به کجا میتونم مراجع کنم جهت پیدا کردم شماره ملی نامبرده. ممنون

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام تشریف ببرین همون شعبه اجرای احکام و درخواست استعلام کد ملی ایشون از ثبت احوال