مشاوره حقوقی رایگان - میزان توقیف چقدر است؟

سلام.اگرچهارنفر ازیک نفربصورت مجزا طلبکار باشند بابت موضوع ملکی یاهرموضوعی،و4طلبکار باهم دریک درخواست قبل از طرح دعوی اصلی،تقاضای تامین خواسته نسبت به توقیف ومسدوشدن حقوق بازنشستگی خوانده ثبت کنند وقاضی قبول کنه،برای هرچهار خواهان یک سوم ازحقوق خوانده توقیف میشود؟یا برای هرخواهان یک سوم توقیف میشود؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلا یک چهارم حقوق قابل توقیف است و هر کدام زودتر درخواست بده اول برای طلب وی توقیف می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر کلا فقط 1/4 از حقوق محکوم علیه قابل توقیف است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید در صورتی که دارای زن و فرزند هستید در مجموع یک چهارم از حقوق شما توقیف خواهد شد و اولین نفری که اقدام به توقیف کرده باشد یک سوم حقوق به وی تعلق خواهد گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کلا فقط 1/4 از حقوق محکوم علیه قابل توقیف است و هر کدام زودتر درخواست بده اول برای طلب وی توقیف می شود.