مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم بندی پارکینگ

سلام و خدا قوت
اپارتمان 4 واحد هستیم و هر 4 واحد پیش فروش شده و دارای 4 پارکینگ هست, یکی از پارکینگها در بدترین موقعیت پارک قرار داره
به مالکها میگم بیایید قرعه کشی کنیم و یکی از مالکان قبول نمیکنه و میگه طبق تقسیم بندی اداره ثبت.
آیا این حرف ایشون درسته?
قانون تقسیم بندی اپارتمان چه چیزی رو در این خصوص بیان میکنه
در ضمن من نفر اخری هستم که واحد پیش فروش رو خریدم و تو قرارداد هر 4 نفر فقط نوشته پارکینگ دارد و متراژ تقریبی رو 12 متر زده
ممنون بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله صحیح است
در صورت مجلس تفکیکی شهرداری و پایان کار ، محل و شماره پارکینگ هر واحد مشخص شده است
شما می توانید به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست اخذ کپی از صورت مجلس تفکیکی ساختمان را نمایید تا ..