مشاوره حقوقی رایگان - جای پاركينگ

سلام. من اوايل امسال يک واحد آپارتمان خريداري كردم. در قولنامه پاركينگ به صورت اشتراكی قيد شده و من جزء اولين قولنامه هاي اين آپارتمان بوده ام. از بين پاركينگ هاي خالي پاركينگي را انتخاب كردم كه سازنده هم گفت همين پاركينگ را برايت در سند ثبت ميكنم. اكنون كه اكثر خريداران ساكن شده اند، سازنده ادعا ميكند كه پاركينگ تو را به يك پاركينگ ديگري كه موقعيت بدتري نسبت به پاركينگ فعلي ام دارد منتقل كن. ميخواستم بدونم چطور بايد اين موضوع رو پيگيري كنم كه در سند هم هم براي جاي پاركينگم مشكلي نباشد و طبق توافق قبلي، پاركينگ فعلي ام ثبت شود و سازنده پاركينگ بدتر را براي من سند نزند؟. ضمن اينكه من جزء اولين خريداران بوده ام. با تشكر.

پاسخ ها :

جای پارکینگ در ساختمان تعیین جای پارکینگ در ساختمان جابجا شدن جای پارکینگ در سند تغییر جای پارکینگ جای پارکینگ در سند جای پارکینگ قوانین پارکینگ پارکینگ