مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی مشاغل سخت

سلام. پدر من حدود یک سال پیش بازنشسته شدند. امروز متوجه شدم که کار ایشون جزء مشاغل سخت هست. آیا حقوق کسی که جزء مشاغل سخت هست با یک فرد معمولی فرق دارد؟ (الان هم حقوقشون سیصد و خورده ای کمتر از بقیه هست)

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری