مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مستمری مشاغل سخت و زیان آور

بسمه تعالی
با سلام . احتراماً اینجانب متولد 1352/01/01 و با احتساب مدت خدمت نظام وظیفه ، دارای 28 سال یک ماه سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی هستم که از 10 بهمن 1375 لغایت 1396/05/01 بمدت 20 سال و 6 ماه در مشاغل سخت و زیان آور مشغول بکار بوده ام و از مورخ 1396/05/01 تا کنون ( 1402/01/05 ) در سمت کارشناس و کارشناس مسئول حقوقی مشغول به کار هستم . علیهذا نظر بر مراتب موصوف مستدعی است بفرمایید :
1- محاسبه مستمری بنده با احتساب سابقه اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور چگونه است ؟
2- با توجه به اینکه اینجانب وارد سن 50 سالگی شده ام آیا باید 50 سال تمام شود تا بازنشسته شوم ؟
3- در صورتی که بعد از 50 سالگی نیز به اشتغال خود ادامه دهم آیا همچنان با توجه به سابقه اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور ، در زمان درخواست بازنشستگی بعد از 50 سال تمام ، می توانم از مزایای بازنشستگی با 35 روز بهره مند شوم ؟

پاسخ ها :

محاسبه مستمری مشاغل سخت و زیان آور حقوق بازنشستگی مشاغل سخت