مشاوره حقوقی رایگان - مسکن علیحده

سلام. همسرم به خاطر ضرب و شتم به بنده دیه پرداخت میکند اما طلاق نمیدهد و تمکین ایشون هم رد شده است. مهریه و نفقه هم شکایت کردم و حکم جلب گرفتم ولی نمیتونم او را پیدا کنم. میخواستم بدونم برای منزل علی حده میتونم شکایت کنم؟ آیا میتونم به جایی برسونم؟

پاسخ ها :

شهین عباس زاده

شهین عباس زاده:

با سلام
شما میتونید دادخواست الزام زوج به طلاق مستند به عسر و حرج به جهت ضرب و جرح و عدم پرداخت نفقه را تحویل بدین و دادگاه حتی بدون رضایت همسرتون شما را طلاق خواهد داد
میتونید در ضمن تقاضای الزام به پرداخت نققه بگین که براتون منزل نگرفته که هزینش محاسبه شه

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

عسر و حرج را به استناد عقدنامه مطرح کنید و درخواست مسکن علیحده نمائید.