مشاوره حقوقی رایگان - مسکن علیحده

خانمم برای مهریه اش از طریق ثبت اقدام کرده . درخواست مسکن علیحده(جداگانه) کرده و ادعا کرده زندگی با من خطر بیم سف(قتل و خونریزی) از سوی من را داره،‌بعد از اینکه من درخواست الزام به تمکین را دادم اینا رو نوشته و برام فرستاده، در روز دادگاه چی بگم که قاضی محکومم نکنه. خیلی آدم مثبت و سر به راهی هستم و در یک اداره کار میکنم. تقاضای راهنمایی از وکلای محترم.

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام خانم شما باید ادعای خودشون رو اثبات کنند
شما کافیه ادعای ایشان رو تکذیب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه باید با دلائل عدم امنیت را به استناد آرا کیفری ارایه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح نمایید.